Elena Udrea a fost prinsă pe teritoriul Bulgariei

de | 7.04.2022 19:52 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, anunță MAI. Ea a fost dată în urmărire generală de Poliția Română, după ce polițiștii nu au găsit-o acasă pentru a pune în executare mandatul de executare a pedepsei de șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru a părăsit dimineață țara, pe la Vama Giurgiu. Poliția de Frontieră anunță că a ieșit legal din România, neavând nicio interdicție în momentul acela.

Citește și:Elena Udrea a fost dată în urmărire generală de către Poliția Română

Faptul că Elena Udrea a încercat să se sustragă executării pedepsei fugind în Bulgaria nu este pedepsit de legea penală românească și nu reprezintă ifracțiune. Potrivit experților consultați de G4Media, singura consecintă ar fi catalogarea condamnatului drept persoană care prezintă grad de risc și măsuri sporite de pază în penitenciar.

Acest articol este despre: elena udrea,inchisoare,teritoriul Bulgariei

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed