Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Eficienţa unui birou de pensii la Câmpulung este îndoielnică

…Cel puțin asta susține directorul executiv adjunct al Casei de Pensii Argeș, Liliana Pandele (foto). Aceasta a fost prezentă duminică la Câmpulung, la o întâlnire cu pensionarii musceleni, acolo unde s-a pus din nou problema deschiderii unui birou de relații cu publicul care să îi ajute pe cetățeni să evite deplasarea la Pitești.
Asemenea birouri au funcționat pe vremuri în municipiul muscelean și la Curtea de Argeș, însă directorul Pandele spune că acestea aveau menirea doar să fie un fel de locuri de preluare a documentelor care ulterior ajungeau tot la Casa Județeană de Pensii spre avizare.

Eficienţa unui birou de pensii la Câmpulung este îndoielnică

”Nu știu ce eficiență ar avea, în aceste condiții”, a spus adjunctul de la Casa de Pensii, subliniind faptul că are importanță data la care actele înaintate de cetățeni sunt înregistrate. Adică o preluare la Câmpulung ar produce o înregistrare ulterioară la Pitești, pe când apelarea directă a Casei de Pensii duce la înregistrarea imediată a documentelor și dosarelor de pensie.
În plus, s-a menționat faptul că digitalizarea va ajuta foarte mult din acest punct de vedere, însuși președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, și el prezent la Câmpulung, spunând că instituția se află în proces de implementare a digitalizării.
C.I.B.

Citește și Incredibila dramă a unei familii cu 13 copii. Arhiepiscopia a demarat o campanie umanitară

Citește și Exclusiv. „Moştenirea” lăsată de Ion Georgescu: datorii de circa 16,5 milioane lei ale primăriei către Sevicii Edilitare. Directorul Nicolae Tudose a girat cu averea lui un împrumut bancar ca să scoată din faliment societatea publică nr. 1 a Mioveniului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *