Web Analytics
scris vineri, 08.09.2023

Educatoarea Conea de la CTP Găvana care a amenințat cu bătaia două minore, trimisă în judecată

Dosarul educatoarei Isabela Conea, angajată a Centrului de Tip Familial Găvana, din cadrul DGASPC Argeș care a fost cercetată într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă (2 acte materiale), a fost înaintat de polițiști,la Parchet, cu propunerea de trimitere în judecată.

Educatoarea Conea de la CTP Găvana care a amenințat cu bătaia două minore, trimisă în judecată

Citește și Educatoarea Conea o ameninţa pe o minoră de la CTF Găvana că „o va bate de-i va sări sângele pe tavan”

Totul are legătură cu o anchetă a Jurnalului de Argeș, inițiată încă din luna aprilie a anului trecut și în care am arătat cum, drogată, abuzată și violată în apartamentul în care locuia împreună cu soțul mamei ei a fost luată de la familie printr-o măsură de protecție socială și internată într-un centru, acolo unde a fost din nou supusă, din nou, agresiunilor.

Citeste și E grav! Minora a fost drogată şi apoi violată, iar dosarul trenează la poliţie

În urma unor sesizări, Poliția Municipiului Pitești n-a mai avut încotro și a demarat cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă a educatoarei . Aceasta i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare Alexiei D și a amenințat-o cu acte de violență. Același tratament l-a aplicat educatoarea Conea și unei alte fetițe în vârstă de 13 ani, internată în același Centru de Tip Familial din Găvana. Educatoarea voia să o facă pe Alexia să tacă și să își retragă plângerea prin care minora reclama că a fost violată, iar pe colega ei, audiată în dosar, să o sperie astfel încât să nu mai vorbească.

N.r. Așteptăm și finalizarea dosarelor privind violurile dar și traficul de droguri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *