Educație rutieră pentru micii piteșteni

de | 3.11.2021 13:04 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În cadrul activității de prevenție pe care Serviciul Siguranță Rutieră al Poliției Locale Pitești o desfășoară permanent, au loc acțiuni de informare desfășurate în unități de învățământ ale municipiului.

CITEȘTE ȘI: Florin Frătică: „Deocamdată, trebuie să facem ca PMP Argeş să conteze”

Una dintre cele mai recente vizite efectuată de polițiștii locali în acest sens a fost la grădinița Sunrise Kindergarden din Pitești, în data de 21 octombrie.


Cei peste 20 de micuți au învățat, astfel, cum să folosească semaforul, pe unde trebuie traversată strada în siguranță, care sunt locurile de joacă cele mai indicate pentru vârsta lor și cum se pot proteja de accidente în parc, precum și alte detalii importante legate de evitarea problemelor pe care le pot întâmpina în viața de zi cu zi. Copiii au fost încântați de prezența Poliției Locale și așteaptă cu nerăbdare și alte activități de acest gen.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...