Web Analytics

A dat foc primăriei, apoi s-a dus la mormântul lui Arsenie Boca să se reculeagă!

de | 17.12.2021 10:34 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul comunei Beleți-Negrești a fost pus sub acuzare și reținut de polițiști. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri. După administrarea probatoriului, în cursul serii, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventivă pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Spitalul Județean de Urgență Pitești sponsorizat cu bunuri în valoare de 50.000 de lei

Primarul, reținut pentru distrugere!

După mai bine de 7 ore de audieri, edilul Marin Mihai, primar al comunei Beleți Negrești, a fost reținut preventiv pentru 24 de ore. Primarul le-a recunoscut polițiștilor că el a pus focul, într-un moment de furie.

CITEȘTE ȘI: Liderul SIPA Muntenia, Adrian Voica, scrisoare deschisă către guvernanți: Învățământul este „Cenușăreasa” salarizării în România !

Ediul argeșean aflat la primul mandat, Marin Mihai s-a plâns anchetatorilor că nu reușea să își facă treaba din cauză angajații Primăriei îi subminau autoritatea. Așadar, ar fi ajuns ca, într-un moment de rătăcire să plănuiască tot filmul acțiunii. Pentru incendiu a folosit motorina depozitată pentru utilajele de deszăpezire ale localității, iar mai apoi s-a făcut nevăzut.

## A încercat să se regăsească spiritual la Arsenie Boca și apoi a vrut să își pună capăt zilelor!

Căutat de polițiști, edilul comunei Beleți-Negrești s-a dus să se reculeagă mai întâi la Mănăstirea Lainici și la mormântul lui Arsenie Boca, a fost implicat într-un un accident rutier pe Defileul Jiului în care s-a rănit ușor, a fugit din spitalul unde a fost transportat pentru îngrijiri, iar într-un final a fost găsit de polițiști îmbrăcat sumar în apele râului Argeș, cel mai probabil, acesta încercând să își pună capăt zilelor.

(Antoniu Neguț)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii