Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Echipa PSD din Consiliul Local Piteşti a ajuns la 13 consilieri. Şi notarul Ionel Didea a intrat în partid

Pe 27 martie, în echipa PSD Pitești au mai intrat doi membri: notarul Ionel Didea și consilierii municipali Sorina-Marilena Coman și Dănuț Dinu. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, viceprimarul Gelu Tofan și consilierii Ana Stan și Tiberiu Irimia și-au anunțat oficial intrarea în partid. PSD ajunge, astfel, la 13 membri în Consiliul Local.

Echipa PSD din Consiliul Local Piteşti a ajuns la 13 consilieri. Şi notarul Ionel Didea a intrat în partid

„Împreună am reușit să bifăm unele dintre cele mai mari investiții din istoria Piteștiului din ultimii 30 de ani. Mă bucur din tot sufletul că reușim să întărim această echipă, că reușim să avem un Consiliu Local puternic, caracterizat de dorința de a munci, de coeziune și bune intenții! Le doresc noilor colegi «Bun Venit!» și mulțumesc tuturor piteștenilor pentru încredere!”, a declarat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.

Prof. univ. dr. Ionel Didea este șef Catedră Științe Juridice la Universitatea de Stat din Pitești și notar public. Ionel Didea a fost și rector al Universității de Stat din Pitești, director al Penitenciarului Colibaşi, dar și cadru MAI. Experiența și buna pregătire profesională l-au propulsat pentru o perioadă și la Ministerul Justiției.
„Mă bucur că domnul Didea s-a alăturat echipei noastre. PSD Pitești se întărește, iată, cu oameni valoroși care au avut și au în continuare de spus un cuvânt important în societatea piteșteană și nu numai! Sunt sigur că împreună vom face lucruri frumoase pentru Pitești!”, a mai declarat Cristian Gentea, primar al Piteștiului și prim-vicepreședinte PSD Argeș.
M.S.

Citește și Treceri masive în tabăra PSD Argeş. Primarul Gentea: „Sunt oameni serioşi din PNL care au înţeles că mă interesează dezvoltarea Piteştiului!”

Citește și Creșa nr. 8 din Pitești va fi reabilitată. Primarul Gentea a semnat contractul

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *