Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Creșa nr. 8 din Pitești va fi reabilitată. Primarul Gentea a semnat contractul

Creșa nr. 8 din Pitești va fi complet reabilitată termic și modernizată.

Creșa nr. 8 din Pitești va fi reabilitată. Primarul Gentea a semnat contractul

Miercuri, 13 martie, primarul Cristian Gentea a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea creșei nr. 8 din strada Smeurei. Clădirea va beneficia de o renovare energetică amplă și de modernizare, cu fonduri europene din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării.

Investiția este în valoare de 1.896.509,14 lei fără TVA. Lucrările includ izolarea termică a elementelor de construcție, înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplărie PVC termoizolantă, reabilitarea instalației termice și electrice, precum și instalarea de panouri solare pentru prepararea apei calde de consum și a corpurilor de iluminat eficiente, cu LED-uri.

Citește și Restricții de circulație pe Autostrada București-Pitești. Traficul va fi deviat de săptămâna viitoare

Numărul de locuri disponibile pentru preșcolari va crește. Cele 60 de locuri existente vor fi completate cu încă 20 de locuri noi.

Lucrările vor fi executate de Asocierea CONSINSTAL PRO 2000 S.R.L. (lider), ARCH D.U. STUDIO PROJECT S.R.L. (ofertant), IMEP SYSTEMS – subcontractant, SILVALIN INSTAL S.R.L. – subcontractant, DARIA TELECOM – subcontractant.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *