Web Analytics
scris marți, 04.07.2023

Echipa mică de la „Zinca”, rezultat bun la concursul de robotică de la Sydney. „Venim acasă cu experiențe noi”

Echipa cea mică de robotică – Tehnoz Lightning Bolts – a Colegiului National „Zinca Golescu” din Pitești s-a clasat pe locul 25 din 50 de echipe participante la concursul Asia Pacific Open Champions – First Lego League Challenge, desfășurat la Sydney, în Australia.

Echipa mică de la „Zinca”, rezultat bun la concursul de robotică de la Sydney. „Venim acasă cu experiențe noi”

Citește și: Echipa mai mică de la „Zinca”, la un mare concurs de robotică în Sydney! 11 elevi piteșteni, în fața unei noi provocări

Vă reamintim că această echipă, formată din patru elevi din clasa a șasea și șapte elevi din clasa a VIII-a ai colegiului piteștean au participat, în perioada 29 iunie – 2 iulie, la respectiva competiție de robotică programată la Macquarie University din Sydney.

Venim acasă cu experiențe noi, cu legături noi cu echipele din toata lumea, formate cu valorile FIRST, și cu încredere că anul următor vom avea rezultate la fel de bune ca anul acesta.

Mulțumim sponsorilor pentru sprijinul acordat, care a făcut posibilă această deplasare” – a comunicat, pe pagina de Facebook a colegiului, profesoara Grațiela Elena Ghiordunescu, cea care i-a însoțit și i-a îndrumat pe acești copii talentați.

De notat și faptul că, pe 29 iunie, au sosit acasă și elevii echipei mari de robotică de la „Zinca”, TehnoZ, care au participat recent la al șaptelea turneu MTI (Maryland Tech Invitational) programat în SUA, în apropiere de Washington.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *