Web Analytics

După Ţâroiu urmează Blidaru! Şi vicele de la Câmpulung aşteaptă răspuns de la ANI

de | 4.10.2017 19:20 | Politica si Administratie

3 blidaruDacă primarul Câmpulungului, Liviu Ţâroiu, a intrat de mult în horă alături de Agenţia Naţională de Integritate, sesizată atât sub aspectul situaţiei de incompatibilitate, cât şi din punct de vedere al conflictului de interese, la joc s-a băgat recent şi viceprimarul municipiului, Mărgărin-Şerban Blidaru. Şi poate că nu ar fi avut de a face cu acest joc al problemelor de integritate, dacă nu s-ar fi dat singur de gol.

În şedinţa de consiliu de săptămâna trecută, aleşii locali au luat act de solicitarea vicelui de a fi înlocuit din Consiliul de Administraţie al Şcolii de Muzică din Câmpulung. Blidaru fusese desemnat în structura de conducere a unităţii de învăţământ în iulie 2016, atunci când toţi consilierii au intrat în CA-urile şcolilor, liceelor şi grădiniţelor. Bineînţeles că schimbarea s-a produs, locul lui Blidaru a fost luat de colegul său de partid, Marin Stanciu, însă situaţia a fost sesizată la Agenţia Naţională de Integritate.
ANI s-a pronunţat deja în situaţii similare. Spre exemplu, în aprilie acest an, Gal Sandor, viceprimar al unei comune din judeţul Mureş, a fost declarat în situaţie de incompatibilitate, după ce, în perioada septembrie 2014-martie 2016, fusese şi vice, şi membru în CA la o şcoală din localitate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii