Web Analytics

După „modelul Câmpulung”, spectacol grandios la Piteşti în memoria Prinţului din Trivale

de | 30.08.2017 21:34 | Sport

13 DobrinDupă ce în urmă cu aproximativ o lună și jumătate Primăria Câmpulung a reușit să adune sub poalele Mateiașului vedete importante din fotbalul românesc pentru un meci demonstrativ în memoria lui Nicolae Dobrin, iată că a venit rândul autorităților locale din Pitești să organizeze un astfel de eveniment.

Este vorba de meciul demonstrativ dintre FC Argeș 1998 – Dinamo 2000, în Finala Legendelor! După ce în această vară Primăria Pitești a cumpărat brand-ul FC Argeș și a reușit să readucă echipa pe harta fotbalului românesc, autoritățile locale mai pregătesc încă o surpriză piteștenilor care iubesc sportul rege.
Duminică, 3 septembrie 2017, de la ora 17.30, stadionul „Nicolae Dobrin” va fi gazda unui meci demonstrativ între componenții echipelor FC Argeș 1998 și Dinamo 2000, ultimele generații de excepție ale celor două cluburi. Evenimentul intitulat „Finala Legendelor” este organizat de promotorul Adrian Troscenco, în colaborare cu SR Consulting, firma lui Sorin Radu, component al echipei FC Argeș 1998, Primăria Pitești și clubul FC Argeș. Adrian Troscenco este un mare fan FC Argeș și a pus în scenă, așa cum spuneam, la Câmpulung, un alt eveniment fotbalistic intitulat „Meciul lui Dobrin”.

Fostele glorii revin pe gazon

Pe teren vor putea fi văzuți Bogdan Vintilă, Dani Coman, Vasile Popa, Jean Barbu, Constantin Schumacher, Adrian Mutu, Nicolae Diță, Vali Năstase, respectiv Ionuț Lupescu, Florin Prunea, Florentin Petre, Adrian Mihalcea, Jean Vlădoiu, Liviu Ciobotariu și mulți alții.

Licitație de tricouri în scop caritabil

„Finala Legendelor” va beneficia de tricouri dedicate special acestui eveniment. Acestea vor fi inscripționate cu numele jucătorilor de la FC Argeș și Dinamo, dar și cu sigla aniversară. După terminarea partidei, tricourile vor fi vândute în cadrul unei licitații, banii încasați urmând să fie donați unui caz special. Promotorul acestui eveniment, împreună cu reprezentanții Municipalității, vor organiza vineri, 1 septembrie 2017, o conferință de presă la Primăria Pitești la care va participa și câte un jucător de legendă al celor două echipe.
Pe 3 septembrie, de la ora 14, o parte din actorii care vor pune în scenă acest spectacol fotbalistic vor participa la o sesiune de autografe care va avea loc în Piața Primăriei Pitești după care vor merge la stadion pentru a pregăti partida. Iubitorii fotbalului sunt așteptați la acest meci demonstrativ în număr cât mai mare, intrarea spectatorilor la stadion fiind liberă.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii