Web Analytics
scris joi, 19.08.2021

După ce au blocat drumul, au făcut şi petiţie / Bughenii şi albeştenii cer reabilitarea drumului pe care îşi rup maşinile

La mijlocul săptămânii trecute, centrul localității Bughea de Sus a fost blocat de zeci de persoane nemulțumite de faptul că șoseaua care leagă comuna de Albeștii de Muscel și Cândești a ajuns într-o stare care provoacă stricăciuni mijloacelor de transport. Mulți dintre ei au reclamat faptul că prezența în trafic a camioanelor de mare tonaj este o cauză a degradării carosabilului și au cerut să se intervină pentru repararea drumului. Nemulțumiți de lipsa de reacție a autorităților, ei au apelat și la mediul online, întocmind o petiție pentru reabilitarea drumului județean Bughea-Albești-Cândești.

După ce au blocat drumul, au făcut şi petiţie / Bughenii şi albeştenii cer reabilitarea drumului pe care îşi rup maşinile

”Cerem organelor competente (Consiliului Județean Argeș, Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Guvernului României) să facă toate demersurile necesare pentru reabilitarea drumului județean care face legătura între orașul Câmpulung Muscel și comunele Bughea și Albeștii de Muscel (cu satele Albești și Cândești). Pe acest drum nu s-au mai făcut lucrări de întreținere sau de reabilitare de peste 20 de ani”, susțin autorii petiției care în doar trei zile a fost semnată de aproape cinci sute de persoane.
După o întârziere de câteva luni, la final de iulie s-au reluat lucrările de reabilitare a drumului Bughea-Albești-Cândești doar pe o porțiune afectată de alunecări de teren în Albeștii de Muscel.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Atracţii turistice de interes naţional de la Costeşti, Bughea de Sus şi Bârla

Citește și Asfaltare cu scandal pe Calea Drăgăşani. Patroana de la „Capitol” e deranjată de bordurile prea înalte

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită