Web Analytics
scris joi, 06.12.2018

Asfaltare cu scandal pe Calea Drăgăşani. Patroana de la „Capitol” e deranjată de bordurile prea înalte

Lucrările demarate pe Calea Drăgășani la sfârșitul lunii noiembrie au debutat cu protestul mai multor locatari din zonă, care au reclamat că bordurile, prea înalte, le împiedică accesul către proprietăți.
Iată ce acuză Mariana Rambela, managerul Complexului-restaurant “Capitol”: ”În ziua de sâmbătă, 24 noiembrie 2018, au pus bordurile și au turnat asfalt pe Calea Drăgășani. Pentru noi a fost un blocaj total, în condițiile în care am avut organizate patru botezuri. Nu s-a putut intra în incinta Complexului «Capitol» decât cu pasul. Inițial a fost vorba de lucrări doar în fața restaurantului, pentru ca mai apoi, adică luni, 26 noiembrie 2018, să se pună borduri de minim 10 cm și în fața porții de intrare. Explicația care mi s-a dat de către oamenii care lucrau acolo a fost aceea că așa este prevăzut în proiect. Adică doar la mine în fața porții s-au turnat borduri (vezi foto – n.r.), pentru că la ceilalți vecini nu s-a făcut așa ceva, au lăsat spațiu de acces, așa cum este normal. Am înțeles că firma care execută lucrarea este «Comesad»…
Vreau să vă mai spun că, în momentul în care am întrebat de ce la mine în poartă se pun borduri și la ceilalți nu, au chemat poliția locală… Le-am spus că nu pot intra cu mașina în curte și mi-au promis că rezolvă această problemă. Cum? Au turnat niște beton care să facă legătura între înălțimea bordurii și suprafața normală. Repet! Pe Calea Drăgășani, la intrarea în nicio curte de proprietari nu sunt puse borduri. Doar la mine! Să fie vorba de vreo răzbunare? Nu știu! Vă dați seama că în apropiere de noi există o casă părăsită la care nu s-a pus bordură, iar la «Capitol» s-a pus?! Mi s-a mai spus că mi s-a pus bordură ca să nu-mi intre apa în curte la precipitații. Păi, m-am văitat eu de așa ceva? Ce va zice acum toată lumea care intră la noi în curte? Avem organizate numeroase evenimente și cum este sau ar fi ca toată lumea să sară efectiv peste această bordură?!”.

Asfaltare cu scandal pe Calea Drăgăşani. Patroana de la „Capitol” e deranjată  de bordurile prea înalte

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu: „Proiectantul a stabilit casă cu casă, intrare cu intrare, în urma vizitei la fața locului”

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu, care spune că a mai fost chemat în zonă de către un alt cetățean nemulțumit, zice că stratul de asfalt se va înălța, astfel încât problema ar putea fi remediată. „Au mai fost probleme acolo, mai spre blocuri. Ceea ce pot spune este că ceea ce s-a pus acum este stratul de uzură, nu este stratul final. Stratul final se va ridica foarte mult și probabil că va ajunge până la bordura care o incomodează pe dânsa. Nu a zis nimeni că la «Capitol» se face așa și la nu știu, numărul 75, se face altfel. Asta e o tâmpenie. Proiectantul a stabilit casă cu casă, intrare cu intrare, în urma vizitei la fața locului. De asta vă zic, eu am fost la fața locului la cineva lângă spălătorie, care, tot așa, era o persoană cunoscută și i-am explicat faptul că stratul o să vină până aproape de bordură și sunt patru centimetri maximum, care pot fi trecuți cu mașina foarte ușor. Nu știu, la doamna de la «Capitol» nu am fost la fața locului. Răzbunare din partea cui să fie? Doamne ferește, asta e cea mai mare tâmpenie pe care am auzit-o în viața mea”, ne-a declarat viceprimarul.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...