Web Analytics

Dunajska Streda – FCSB 0-1: roș-albaștrii sunt cu un pas în play-off-ul Conference League

de | 4.08.2022 07:47 | Actualitate, Home, Sport

FCSB a câștigat cu 1-0 prima manșă a dublei cu Dunajska Streda, din primul tur preliminar al Conference League, având prima șansă la accederea în play-off-ul Conference League. Unicul gol al meciului a fost marcat de Joonas Tamm în repriza secundă.
Prima repriză a fost echilibrată, fără multe ocazii de gol. Slovacii au avut cea mai mare șansă, la o lovitură liberă executată de Szantho în minutul 18, când mingea a lovit bara. în min 24, Olaru a marcat, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de off-side.
În partea secundă echilibrul a persistat până în minutul 68, când gazdele au rămas în 10. Dominik Kruzliak l-a faultat pe Tavi Popescu în postura de ultim apărător și a văzut direct cartonașul roșu. Din lovitura liberă rezultată, FCSB a deschis scorul. Radunovic a executat ideal, iar Tamm a reluat din voleu, fără speranțe pentru portarul advers.

Citește și: Diseară, Dunajska Streda – FCSB, în prima manșă a turului 3 preliminar al Conference League


La finalul acestei întâlniri, Nicolae Dică a apreciat prestația celor doi nou-veniți la FCSB, David Miculescu (21 de ani, de la UTA Arad) și Bogdan Rusu (32 de ani, de la CS Mioveni). Cei doi au fost titularizați de către Nicolae Dică în deplasarea din Slovacia. Totuși, antrenorul așteaptă întăriri la FCSB până la returul cu Dunajska Streda, programat săptămâna viitoare, pe Arena Națională, pe data de 11 august, de la ora 20:30.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *