Web Analytics

Diseară, Dunajska Streda – FCSB, în prima manșă a turului 3 preliminar al Conference League

de | 3.08.2022 10:40 | Actualitate, Home, Sport

FCSB o înfruntă în deplasare pe Dunajska Streda din Slovacia în prima manșă a turului 3 preliminar Conference League. Partida este programată de la ora 21:30 și este liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1. Dacă vor trece de slovaci, roș-albaștrii vor întâlni în play-off câștigătoarea confruntării dintre Viking și Sligo Rovers. Meciul tur ar urma să fie pe 18 august la București, iar returul, în deplasare, pe 25 august.
După cum Gigi Becali a anunțat luni la semnarea contractului, noile achiziții Miculescu și Rusu vor fi pe teren la această confruntare. Dică e gata să îi titularizeze. Miculescu are șanse mari, fiind singura opțiune pentru partea dreaptă a ofensivei FCSB, în timp ce Rusu ar putea intra și el din primul minut, după ce Ianis Stoica și Mamut au dezamăgit la primele meciuri ale sezonului.

Citește și: Atacantul Bogdan Rusu, dorit de FCSB. Cât va primi CS Mioveni pentru acest transfer


„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu o dinamică bună, ofensivă. Au un atacant în formă foarte bună, jucători buni în benzi, vin într-un presing avansat. Au un ritm mult mai bun pe teren propriu, au suporterii în spate. Va fi o partidă foarte grea. E foarte important să scoatem un rezultat pozitiv. Dar trebuie să fim inteligenți, conștienți că mai urmează un meci la București. Trebuie să anihilăm întreaga echipă”, a spus antrenorul Nicolae Dică, într-o conferință de presă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *