Web Analytics
scris vineri, 17.06.2022

Dumitru Olteanu, preşedinte Consiliul Director CS Mioveni: „Dintre cei care au contribuit la rămânerea în Liga I nu va pleca niciun jucător”

D-le președinte, ce ne puteți spune despre programul echipei în viitorul apropiat?

– Reunirea echipei are loc miercuri, 15 iunie, la ora 17.00, la Grupul Școlar de la Mioveni; vor urma vizita medicală și câteva zile de antrenamente în localitate. Vom avea apoi un cantonament de 10 zile în Poiana Brașov.

Dumitru Olteanu, preşedinte Consiliul Director CS Mioveni: „Dintre cei care au contribuit la rămânerea în Liga I nu va pleca niciun jucător”

Noutățile din cadrul lotului?

– Suntem încă în discuții cu mai mulți jucători, dorim să aducem un portar, un mijlocaș, un atacant și un jucător de bandă. Suntem, așa cum am spus, în discuții cu mai mulți jucători, unii ne-au cerut un răgaz de câteva zile, alții s-au orientat spre Cluj sau Ploiești, orașe mai mari, probabil și pentru salarii mai mari. Încă discutăm, dar lotul oricum va fi de 22 de jucători de câmp, plus trei portari. Vom vedea în această săptămână.

Citește și Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director de la CS Mioveni: „Refuz să cred că e vorba de un complot împotriva Mioveniului”

”Ne orientăm spre jucători pe care îi cunoaștem și care au dat și un randament corespunzător în Liga I”

Ce jucători au plecat sau vor să plece?

– Din cei titulari, din cei care au contribuit la atingerea obiectivului, și anume rămânerea în Liga I, nu va pleca niciun jucător. Cel puțin până în momentul de față nu și-a exprimat nimeni dorința de a pleca, pentru că unii dintre ei sunt sub contract cu noi, iar cu cei care nu erau sub contract am discutat zilele trecute și au semnat prelungirea contractului.

Discutați doar cu români sau sunt și jucători străini?

– În principiu, căutăm jucători români, jucători pe care îi cunoaștem, pe care i-am văzut, pentru că este simplu, este ușor să te uiți pe niște cv-uri și dvd-uri și să vezi anumiți jucători care arată foarte bine acolo, dar în momentul în care îi aduci și îi vezi pe viu, la antrenamente și la jocuri, este cu totul altceva. De aceea ne orientăm foarte mult spre jucători pe care îi cunoaștem și care au dat și un randament corespunzător în Liga I.

Citește și Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Ne bazăm pe acelaşi lot, nu vrem transferuri doar de dragul de a le face”

„Obiectivul e locul 12 sau mai sus de locul 12”

Aveți meciuri de pregătire programate în cantonamentul din Poiana Brașov?

– Sunt câteva meciuri de pregătire perfectate, cu Farul Constanța, cu FCSB și cu Chindia Târgoviște și cu o echipă din zona Brașovului, probabil Zărnești.

Care este programul, după cantonamentul din Poiana Brașov?

– Va fi o perioadă în care ne vom continua pregătirea pe plan local, de aproximativ o săptămână, și după aceea va fi săptămâna de dinaintea primului meci, în care vom vedea cu cine vom juca în primul meci din deschiderea noului sezon competițional. Va mai fi cel puțin un meci amical, probabil în sâmbăta de dinaintea începerii campionatului. Ne-am dori un meci acasă, probabil cu FC Argeș sau cu o echipă mai titrată din Liga I.

Din câte se pare, doriți să întăriți echipa și de aceea vă întreb: care este obiectivul pentru noul sezon?

– Obiectivul rămâne același, și anume rămânerea echipei în Liga I, locul 12 sau mai sus de locul 12. Dar nu va fi ușor, va fi foarte greu, trebuie să fim conștienți de lucrul acesta, pentru că au promovat niște echipe din orașe puternice și va fi mult mai greu decât în campionatul trecut. De aceea și obiectivul primordial al nostru este continuarea activității în Liga I și în sezoul următor.

Citește și „Cu CS Mioveni avem discuţii pentru doi jucători, cu FC Argeş nu am avut niciun contact în acest sens”

„Lupta va fi mult mai dificilă și pentru noi, și pentru FC Argeș”

D-le președinte, sunteți interesat de vreun jucător de la FC Argeș, având în vedere că s-au anunțat plecări la echipa din Trivale?

– Sincer vă spun că am avut discuții cu un singur jucător dintre cei care au plecat, și anume cu portarul Croitoru. Ne interesează încă un portar, pentru că pe Ducan nu știm dacă FCSB ni-l va mai da. El era sub formă de împrumut la noi și cred, din discuțiile de până acum, că vor să-l oprească în lot. Am avut, așadar, o primă discuție și vom stabili, cât de curând, dacă va reveni Croitoru la Mioveni sau nu.

Cum vedeți lupta din noul campionat, atât pentru play-off, cât și cea din play-out?

– Lupta va fi mult mai dificilă și pentru noi, și pentru FC Argeș, ca o simplă părere, dar depinde și de ce jucători vor aduce cei de la Pitești în perioada următoare. Va fi mult mai greu să acceadă în primele șase, dar nu imposibil, în funcție de jucătorii pe care îi aduc și de modul cum se pregătesc. Vor fi aceleași echipe care se bat la primele locuri, și anume CFR, FCSB și Craiova, și, în plus, consider că Rapidul se va bate pentru primele locuri, Sepsi e o echipă bună spre foarte bună, care va rămâne să se bată în play-off, iar un grup de 7-8 echipe se va bate la evitarea retrogradării.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...