Web Analytics

Duel cu campioana României! Piteștenii își doresc un rezultat bun pentru a ieşi din zona minată a clasamentului

de | 19.08.2021 19:29 | Actualitate, Sport

FC Argeş – CFR Cluj, sâmbătă, ora 21.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport.

Liga Profesionistă de Fotbal a programat în acest week-end o nouă etapă de campionat la Liga I. FC Argeş va întâlni sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe CFR Cluj, campioana României şi liderul la zi al clasamentului.

Piteștenii își doresc un rezultat bun pentru a ieşi din zona minată a clasamentului, însă misiunea lor nu va fi deloc una uşoară având în vedere valoarea formației vizitatoare. „Vulturii violeţi” speră să profite de situaţia adversarului care are moralul scăzut după înfrângerea la scor suferită în partida cu Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

 

Citește și Precizări de la CJ Argeș în privința stării drumului județean DJ 503

 

În campionat, trupa lui Marius Şumudică merge ceas, CFR având cinci victorii din tot atâtea partide jucate. Echipa piteșteană are moralul bun după succesul de la Sfântu Gheorghe şi va aborda partida cu ardelenii cu o doză mai mare de încredere.

Înaintea acestui duel, CFR Cluj ocupă locul 1, cu 15 puncte, iar FC Argeş se situează pe poziţia a 13-a a ierahiei, cu doar 4 puncte. Antrenorul Andrei Prepeliţă şi mijlocaşul Cristi Dumitru sunt convinşi că FC Argeş poate obţine un rezultat bun în acest meci care se anunţă foarte greu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole