Web Analytics
scris luni, 08.08.2022

Dragan Zekovic, de la Geneva Lions (Elveția), a semnat cu FC Argeș Basketball

FC Argeș Basketball a mai oficializat un transfer pentru noul sezon. Gruparea piteșteană a semnat pe Dragan Zekovic, jucător ce a evoluat ultima dată pentru Geneva Lions, în Elveția.
Fost campion și vicecampion al României, el este un cunoscut al baschetului. A debutat în România pentru Asesoft Ploiești (2013), formație alături de care a evoluat în EuroCup. După o accidentare, Dragan a revenit pe parchet în Liga Adriatică și Liga Balcanică, iar ulterior s-a întors în țara noastră, jucând finala Ligii Naționale alături de Steaua CSM EximBank (2017/2018). Între 2018 și 2021, el a evoluat pentru CSM Oradea. Aici a cucerit un titlu național, a jucat o altă finală de campionat și a cucerit o medalie în FIBA Europe Cup.
Dragan sosește de la Geneva Lions, echipă alături de care a jucat semifinalele campionatului Elveției. În sezonul 2021/2022, el a înregistrat medii de 13 puncte, 5.4 recuperări (1.2 ofensive), 1.2 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.3 capace, pentru 15.2 la eficiență.

Dragan Zekovic, de la Geneva Lions (Elveția), a semnat cu FC Argeș Basketball

Citește și: Baschetbalistele UPIT au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la ”Universitarele Europene”


Până la acest moment, FC Argeș Basketball îi mai are în lot pe Mihai Măciucă, Tudor Fometescu, Radu Voinescu, Alin Andrieș și Mihai Gavrilă, Nikola Jevtovic, Troy Freeman și Andreja Milutinovic. Alb-violeții se vor reuni în data de 10 august.
Foto: Facebook FC Argeș Basketball

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *