Web Analytics

Dr. Tase: „Un război avortat din start”

de | 17.11.2022 12:30 | Actualitate, Home

Când o țară nu este în top 10 al puterilor economice ale lumii și declară război întregii planete, negăsind un sprijin real nici în China, Turcia sau Iran, invazia este sortită eșecului. Singurul aliat este Coreea de Nord. Un război avortat din start. Invazia a fost previzibilă și tardivă, iar Ucraina a avut timp suficient pentru a-și pregăti defensiva. Patru luni de manevre inutile, plus amânarea invaziei din cauza Olimpiadei Albe de la Beijing. Comandantul forțelor armate nu este militar de carieră. O lipsă de profesionalism cu costuri imense. În plus, chiar președintele s-a implicat adeseori direct și neinspirat în decizii de front, cum mai fac unii și în fotbal. Reacția ucrainenilor a fost anticipată eronat.

Președintele a rămas în centrul de comandă, oamenii au fost instruiți și înarmați, luptând cu eroism. Spatele a fost asigurat de țările NATO, inclusiv țara noastră. Propaganda a lucrat intens, dar oamenii s-au informat în paralel din surse credibile. Unii au și protestat, fiind arestați de regimul opresiv. Cu timpul, se conving din ce în ce mai mulți care este realitatea.

Citește și Sfaturi de la medicul cardiolog Adrian Tase! De la viroze, la expunerea solară şi precauţii la piscină

Consecințe probabile

Atomizarea teritoriului și avansul asiaticilor spre vest. Fărâmițarea ar putea începe chiar cu declararea independenței cecene. Ar urma tătarii, minoritarii mongoli frontalieri, Daghestanul, etc. De ce nu, și zone mai civilizate, cum este regiunea Sankt Petersburg, ar putea cere secesiunea pentru a se alătura țărilor cu nivel de trai ridicat. Pauperitatea este inevitabilă. Fiecare zi de război costă enorm, iar vistieria țării va fi secată. În plus, sărăcia poate deveni cronică prin neîncrederea firmelor de a mai investi, ca și prin plata daunelor de război pe termen lung.

Dezechilibrul demografic prin pierderea unui număr mare de bărbați tineri. O țară emasculată este un teren propice pentru migrarea bărbaților din alte culturi și lesbianism. Decredibilizarea religioasă prin implicarea patriarhului în acest proiect beligerant. Este un lucru care ne doare și pe noi, ca și creștini ortodocși. Impactul asupra culturii slave. Adoptarea alfabetului latin ar fi un câștig pe termen lung, dar o ofensă pentru cei care gândesc în stilul conducerii de la Kremlin din ultima sută de ani. Latinizarea alfabetului a fost făcută de croați cu mult timp în urmă, deci există un precedent.
Conf. dr. Adrian Tase

Citește și Dr. Adrian Tase vorbeşte despre consecinţele medicale pe termen lung ale bolii Covid-19

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *