Au început Zilele Mioveniului. 2000 de oameni prezenți în centrul orașului

de | 26.06.2021 20:10 | Actualitate, Home

Au început Zilele Mioveniului. Peste 2000 de oameni s-au adunat in piața centrală a orașului căruia președintele Consilului Judetean, Ion Mînzînă, i-a urat să devină cât mai curând municipiu, că merită.


Primarul Ion Georgescu a primit placheta oferită de președintele CJ și a mulțumit locuitorilor pentru prezenta numeroasă, apoi i-a prezentat și pe ceilalți invitați de pe scenă: deputații Remus Mihalcea și Nicolae Georgescu, vicepreședintele CJ, Marius Nicolaescu și nu în ultimul rând primarul Ștefăneștiului, Nicolae Velcea, un mare prieten al Mioveniului și fost salariat și coleg la Dacia cu edilul Ion Georgescu.

Oamenii continuă să vină valuri, valuri în piața Dacia, în special tinerii, descătușați de pandemie și nerăbdători s-o asculte în concert pe Andra.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...