Web Analytics

Două piese de teatru, în sala Filarmonicii Pitești

de | 3.08.2021 13:06 | Cultură, Actualitate

Primăria Pitești organizează, prin intermediul Filarmonicii Pitești, în colaborare cu Teatrul particular “Vasilache” din București, vor pune în scenă două piese de teatru, în data de 28 august.

Prima dintre ele, un spectacol de teatru pentru copii, se numește “Minunata viață a păpușilor”.

Distribuția este asigurată de Sabina Mitrea, Crăița Mladinovici și Alex Robu, iar scenariul, regia, compoziția muzicală și versurile aparțin Virginiei Vasilache. Spectacolul începe la ora 11.00 în sala Filarmonicii Pitești, este adresat copiilor cu vârstele între 3-12 ani, iar durata acestuia este de 60 de minute.

Prețul unui bilet în cadrul spectacolului este de 20 lei.

 

 

CITEȘTE ȘI: 3 August este  ZIUA ORAȘULUI TIMIŞOARA

 

 

 

 

În aceeași zi, însă de la ora 19.00, va avea loc și piesa de teatru “De verde” – O noapte furtunoasă cu o scrisoare pierdută în d-ale carnavalului. Spectacolul descrie o imagine comică a celor șase personaje feminine ale lui Nenea Iancu într-o incursiune prin cele trei mari opere ale maestrului: ”O noapte furtunoasă”, ”O scrisoare pierdută” și ”D-ale Carnavalului”. Într-o atmosferă caragialistică scopul lor pare același dar situațiile sunt diferite. Umorul de situație și personaj sunt conduse de ”băiatul” de la bar care nu mai prididește să le facă pe plac. Și toate acestea în umbra Domnului Nae.

Actorii Sabina Mitrea, Crăița Mladinovici, Alex Robu, Carmen Magdalena Sascău, Dana Stîngă, Virginia Vasilache și Laura Voicu vor asigura distribuția, spectacolul fiind realizat de Mihai Lungeanu. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Biletele se pun în vânzare la casieria Filarmonicii Pitești, din data de 9 august, însă ele sunt disponibile și pe www.iabilet.ro.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii