Web Analytics

Două festivaluri și un concurs de ciclism, în Argeș. Jandarmii asigură ordinea și siguranța publică

de | 19.08.2022 09:00 | Actualitate, Home

Două festivaluri și un concurs de ciclism sunt organizate în acest sfârșit de săptămână, în Argeș. Astfel, pentru a asigura ordinea și siguranța publică, jandarmii vor fi prezenți începând de vineri, 19 august, la Corbeni, unde timp de 3 zile se va desfășura Festivalul “Tradiții Argeșene”.

De asemenea, în zilele de sâmbătă și duminică, jandarmii se vor afla în municipiul Curtea de Argeș, unde va avea loc Festivalul “Cavalerul negru”, eveniment organizat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Citește și: Carambol pe A1 București-Pitești. 7 persoane rănite, 3 mașini, o dubă și un microbuz implicate

Tot în acest weekend, vor asigura ordinea publică și la Târgul anual tradițional din comuna Ciomăgești, la concursul de ciclism Mountainbike Explorer MTB Challenge 2022, în comuna Valea Iașului, dar și la Campionatul Național de Turism sportiv “Ștafeta Munților”, organizat în comuna Dragoslavele.

„Pentru desfășurarea în siguranță a manifestărilor, jandarmii vor fi prezenți în zonele de acces pentru evitarea aglomerărilor, vor acorda sprijin participanților și vor interveni în caz de nevoie.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole