Web Analytics

Carambol pe A1 București-Pitești. 7 persoane rănite, 3 mașini, o dubă și un microbuz implicate

de | 18.08.2022 19:07 | Actualitate

Carambol pe Autostrada A1 București-Pitești, la Ciorogârla, pe sensul de mers spre București. Șapte persoane rănite în urma unui accident cu trei mașini, o dubă și un microbuz. O victimă a fost dusă la spital cu elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 13,  pe sensul către București, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară de transport marfă și un microbuz.
Citește și: ”Petrov” a cerut reviziuirea sentinței de colaborator al fostei Securități

Potrivit primelor date, șapte persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului. Una dintre victime a fost descarcerată și preluată de un elicopter SMURD în stare de conștiență.

Traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul către Capitală pentru a permite intervenția echipajelor MAI. Intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă, o unitate de descarcerare, șase echipaje SMURD, UTIM și un elicopter SMURD. Nu a fost activat planul roșu de intervenție.

foto: ISU București-Ilfov

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *