Web Analytics

Dosar penal pentru un tânăr din Bascov, care a condus beat și a provocat un accident în lanț

de | 16.08.2020 21:54 | Actualitate

Duminică după-amiaza, un tânăr din Bascov a condus sub influența alcoolului și a provocat un accident în Pitești, pe str. Negru Vodă, pe fondul nepăstrării distanței. Mașina șoferului beat a intrat în altă mașină, care a fost proiectată în a treia, rezultând rănirea unui pasager. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar permisul de conducere al tânărului a fost reţinut.

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un tânăr de 19 de ani, din Bascov, care circula pe str. Negru Vodă din Piteşti, pe direcţia Bascov spre centrul mun. Piteşti, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 40 de ani, din Piteşti, cu care a intrat în coliziune.
În urma coliziunii, autoturismul lovit a fost proiectat în autoturismul din faţa acestuia, condus de un bărbat de 39 de ani, din Căteasca.
Din eveniment a rezultat rănirea uşoară a pasagerului dreapta faţă din al treilea autoturism, victima fiind un tânăr de 19 ani, din Piteşti, care a fost transportat la spital cu diagnosticul prezumtiv TCC minor şi contuzie facială.
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată pentru tânărul de 19 ani a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.
În cazul celorlalţi doi conducători auto, rezulatul testării a fost negativ, a transmis IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii