Web Analytics
scris joi, 18.11.2021

Dornici de revanșă! FC Argeș – Universitatea Craiova, duminică, ora 18.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

După două săptămâni de pauză competițională prilejuită de partidele reprezentativelor României, în acest week-end se va relua Liga I. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 18.00, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova, în prima etapă a returului.

Dornici de revanșă! FC Argeș – Universitatea Craiova, duminică, ora 18.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

Partida de pe stadionul Nicolae Dobrin contează pentru runda cu numărul 16 din Casa I și este așteptată cu mare interes de fanii celor două echipe. După prima parte a sezonului, FC Argeș ocupă locul 9, cu 21 de puncte, iar Universitatea Craiova se situează pe locul 3, cu 28 de puncte.

 

Citește și Argeş Volei – parcurs perfect în Divizia A2

 

Atât piteștenii, cât și oltenii, nu au un moral prea bun după eșecurile din runda precedentă, ambele pierzând la limită, scor 0-1, partidele cu FC Botoșani, respectiv Farul Constanța. În tur, Craiova s-a impus pe stadionul Ion Oblemenco cu 1-0, golul oltenilor fiind marcat de Andrei Ivan.

Chiar dacă a pierdut acel meci, echipa din Trivale a lăsat o impresie destul de bună, iar dacă atacantul Welo Lupeta era mai inspirat în fața porții, FC Argeș putea pleca cu punct sau puncte din Bănie.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...