Web Analytics

Dornici de revanșă! FC Argeș – Universitatea Craiova, duminică, ora 18.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

de | 18.11.2021 17:16 | Actualitate, Sport

După două săptămâni de pauză competițională prilejuită de partidele reprezentativelor României, în acest week-end se va relua Liga I. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 18.00, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova, în prima etapă a returului.

Partida de pe stadionul Nicolae Dobrin contează pentru runda cu numărul 16 din Casa I și este așteptată cu mare interes de fanii celor două echipe. După prima parte a sezonului, FC Argeș ocupă locul 9, cu 21 de puncte, iar Universitatea Craiova se situează pe locul 3, cu 28 de puncte.

 

Citește și Argeş Volei – parcurs perfect în Divizia A2

 

Atât piteștenii, cât și oltenii, nu au un moral prea bun după eșecurile din runda precedentă, ambele pierzând la limită, scor 0-1, partidele cu FC Botoșani, respectiv Farul Constanța. În tur, Craiova s-a impus pe stadionul Ion Oblemenco cu 1-0, golul oltenilor fiind marcat de Andrei Ivan.

Chiar dacă a pierdut acel meci, echipa din Trivale a lăsat o impresie destul de bună, iar dacă atacantul Welo Lupeta era mai inspirat în fața porții, FC Argeș putea pleca cu punct sau puncte din Bănie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii