Web Analytics

Dorel Vişan şi Şerban Marinescu, prezenţi la vernisajul unei expoziţii în Câmpulung

de | 9.03.2017 13:33 | Cultură

14 Visan Craciun PahontuAsociaţia Culturală Lereşti-Muscel a organizat duminică un vernisaj al unei expoziţii de pictură constituită, după cum spunea Ioan Crăciun, curatorul Galeriei „Arta” Câmpulung, ca o revărsare de simţire şi de sensibilitate artistică. Tablourile preotului Alexandru David Pahonţu au luminat simezele Galeriei, lucrările artistice expuse fiind însoţite de gânduri şi strofe din poeziile autorului, acesta având în pregătire un volum de poezii la Editura „Ars Docendi” a Universităţii Bucureşti.
Absolvent al Facultăţii de Teologie din Piteşti, Alexandru Pahonţu este preot la Parohia Lereştii de Jos şi preşedinte al Asociaţiei Lereşti-Muscel. El este ctitor al corului de copii „Vocea Credinţei”. La vernisaj i-au fost alături invitaţi deosebiţi: actorul Dorel Vişan, regizorul Şerban Marinescu, flautistul Ion Bogdan Ştefănescu, primarul din Lereşti, Marin Toader, fostul primar al Câmpulungului, Călin Andrei, dar şi artistul plastic şi scenograful Bob Nicolescu, cel care l-a susţinut în demersul său creativ. Expoziţia de la „Arta” Câmpulung poate fi vizitată până pe 23 martie.
După vernisajul expoziţiei „Dincolo de umbre”, cei prezenţi au participat la seara de suflet „Dumnezeu şi omul”, la care protagonist a fost Dorel Vişan. Manifestarea a fost organizată tot de către Asociaţia Culturală Lereşti-Muscel, la Ateneul „Sarmiza Bilcescu Alimănişteanu” din Voineşti-Lereşti.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii