Web Analytics
scris joi, 03.08.2023

Donald Trump riscă 561 de ani de închisoare

Fostul președinte american Donald Trump le-a spus miercuri susținătorilor săi într-un e-mail că ar putea risca până la 561 de ani de închisoare după ce Departamentul de Justiție l-a inculpat pentru pentru încercările sale de a influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020.

Donald Trump riscă 561 de ani de închisoare

Citește și: Femeia plecată din Spitalul Costești a fost găsită după șase zile


Donald Trump a fost inculpat marţi pentru încercările sale de a influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020, cea mai gravă acuzaţie care i-a fost adusă fostului preşedinte care a mai fost deja urmărit penal de două ori. Principalul favorit republican pentru alegerile de anul viitor este acuzat de „complot împotriva statului american”, obstrucţionarea unei proceduri oficiale şi atingere adusă drepturilor electorale după o anchetă supravegheată de procurorul special Jack Smith.

Citește și: Turiștii evacuați din Rodos din cauza incendiilor vor primi o vacanță gratuită anul viitor


Inculpații sunt rareori condamnați cu pedeapsa maximă pentru toate infracțiunile de care sunt găsiţi vinovaţi, iar termenele pentru diferite infracțiuni pot fi executate consecutiv, reducând timpul total petrecut de inculpat în închisoare. Potrivit Constituţiei SUA, Donald Trump poate fi preşedinte chiar şi dacă este condamnat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *