Web Analytics

Doina Cârcinovului din Priboieni sărbătorește 11 ani de activitate în direct la Favorit TV

de | 22.05.2019 12:05 | Actualitate

 

Astăzi între orele 19.00 și 22.00 Doina Cârcinovului din Priboieni sărbătorește împlinirea a 11 ani de activitate culturală alături de nume mari ale cântecului popular românesc. Iată mesajul postat pe FB de ansamblul popular argeșean:

”Dragi prieteni, vă anunțăm că încă o dată ne puteți fii alături cu gânduri bune și suflete calde așa cum ne-ați obișnuit. Sărbătorim împlinirea a 11 ani de activitate culturală și având în vedere că sunteți foarte mulți cei cu care dorim să împărtășim această bucurie, la inițiativa părinților spirituali ai acestui ansamblu (domnul Sorin Lupu – primar al comunei Priboieni și domnul Constantin Duinea – coregraf al ansamblului), vom face acest lucru într-un stil aparte, pentru a vă oferi tuturor posibilitatea de a petrece cu noi. Așadar, ne puteți fii alături chiar din casele dvs., din fața micilor ecrane, pentru că, pe 22/05/2019, între orele 19:00 – 22:00, pe postul național de televiziune Favorit TV, totul va fi cu și despre Doina Cârcinovului! Dansuri populare, costume frumoase, cântece de soi, ca la Priboieni la noi! Dansatorii celor 3 grupe ale ansamblului vor fi însoțiți de către soliștii acestuia: Doritta Traistaru, Denisa Pirvu, Mihaela Iordache, Ionut Marinescu, Cosmin Toma și Marian Serban.
Vom fi însoțiți de o grupă de mici dansatori, prieteni din comuna vecină Dobrești, care sunt proaspăt-inițiați în drumul Tradiției și al Culturii Românești, de către o iubitoare a respectivelor comori, doamna Denisa Catrinu.
Pentru că detaliile ce fac diferența într-o astfel de petrecere sunt invitații speciali, nu am uitat nici de ei! Vom petrece alături de mari nume ale cântecului popular românesc, precum: Gelu Voicu, Cristian Banateanu, Cristina Turcu Preda, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Daniela Elena Radu, Daniela Cernea și Raluca Burcea. Acompaniamentul va fi susținut de către taraful „Lăutarii” din Teleorman, cu nea Aurel Lăutaru la vioară, Ionel Pascu la acordeon, Nelu Radu la țambal și Robert Adam la contrabas.
Cu pași de dans și în glas de cântec popular, sperăm să imprimăm în sufletele dvs. și în arhiva Favorit TV o seară de neuitat! Vizionare plăcută!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii