Doi sportivi piteșteni s-au întors acasă cu trei medalii de la Campionatul Balcanic de Bodybuilding din Serbia

de | 10.04.2022 23:45 | Actualitate, Home, Sport

Astăzi a luat sfârșit Campionatul Balcanic de Fitness-Culturism, un eveniment de anvergură ce a avut loc în perioada 8-10 aprilie în oraşul Knjazevac din Serbia. Printre concurenţii prezenţi s-au regăsit şi argeșenii Ruxandra Tomescu şi Cătălin Dimulescu, doi sportivi care fac parte din secția de fitness-culturism a CSU ASE din București.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Argeșenii au revenit acasă cu trei medalii de la cea mai importantă competiție balcanică de acest gen. Astfel, cei doi au reușit performanța să ia argint la perechi, bronz la Bikini Fitness senioare – 162 cm – Ruxandra Tomescu și bronz la Men Physique seniori – 178 – Cătălin Dimulescu.

Citește și: CS Mioveni joacă la Mediaș, acolo unde vara anului trecut a promovat în Liga I

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioare

Cei doi sportivi din Pitești au reprezentat România la această competiție, ambii fiind membri ai lotului național. De menționat faptul că, argeșenii Ruxandra Tomescu și Cătălin Dimulescu sunt multipli campioni naționali și internaționali la fitness și culturism. (Antoniu Neguț)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Mare campionat si asta .
    Mai stiu eu campioni balcanici, au facut o universitate de educatie fizica si port iar apoi au ajuns profesori pe la scolile de la tara.
    Singura sportiva recunoscuta la nivel mondial, acum, din Romania, este Simona Halep . Restul sunt umbre.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed