Web Analytics
scris miercuri, 19.10.2022

Doi asistenți maternali au chinuit patru copii de care trebuiau să aibă grijă. Îi puneau la muncă și îi băteau!

Doi asistenți maternali, soț și soție, împreună cu fiica lor au supus la muncă forțată patru minori care erau în plasament la ei. Dacă aceștia refuzau, erau bătuți – dup[ cum precizează digi24.ro.

Doi asistenți maternali au chinuit patru copii de care trebuiau să aibă grijă. Îi puneau la muncă și îi băteau!

Citește și: Reținută de polițiști ca urmare a relelor tratamente aplicate fiului minor

Polițiștii din Timișoara au făcut o percheziție, miercuri, în acest dosar deschis pentru trafic de minori în formă agravată.

Cei trei suspecți vor fi duși la audieri. Potrivit probelor, în perioada 2020 – 2022, respectivele persoane, în calitate de asistenți maternali, împreună cu fiica lor, ar fi exploatat, prin supunerea la executarea unei munci sau îndeplinirea de servicii în mod forțat, patru persoane vătămate minore, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, care se aflau în plasament la aceștia. Pe parcursul celor doi ani de zile, asistenții maternali nu ar fi acordat îngrijirea, ocrotirea, educarea și întreținerea necesară persoanelor vătămate minore, care ar fi fost obligate să presteze zilnic activități fizice solicitante, în cadrul exploatației agricole deținute de persoanele bănuite. Dacă copiii refuzau să mai îndeplinească activitățile dispuse, erau agresați fizic de către cei care îi exploatau – informează sursa citată. 


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *