Web Analytics

Argeș: Reținută de polițiști ca urmare a relelor tratamente aplicate fiului minor

de | 19.10.2022 16:44 | Actualitate, Home

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe, în formă continuată, respectiv rele tratamente aplicate minorului, și au reținut o femeie de 27 de ani.

Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 12 octombrie a.c., o echipă complexă formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, s-au deplasat la domiciliul femeii, în urma verificărilor stabilindu-se că femeia în cauză ar fi abuzat emoțional și ar fi agresat fizic, în mod repetat, pe fiul acesteia, de 12 ani, ultima agresiune având loc în ziua de 11 octombrie a.c.

Citește și Șofer amendat usturător pentru conducere agresivă și pentru injurii în trafic

Ca urmare a celor constatate, față de victima minoră au fost instituite măsuri de protecție, în regim de urgență, de către D.G.A.S.P.C. Argeș. De asemenea, în urma administrării probatoriului, în ziua de 18 octombrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *