Web Analytics
scris marți, 30.08.2022

Doi alb-violeți, în echipa etapei a șaptea

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a șaptea din Superliga Superbet. Printre cei mai buni unsprezece jucători se află și doi alb-violeți. Este vorba despe fundașul Andrei Tofan și mijlocașul Alexandru Ișfan, autorul golului victoriei din partida cu Chindia Târgoviște.

Doi alb-violeți, în echipa etapei a șaptea

Citește și: O victorie muncită: FC Argeș – Chindia Târgoviște 2-1


Iată cum arată echipa ideală a etapei a șaptea: portar – Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani).
Fundași – Costinel Tofan (FC Argeş / 26 de ani) – Intrat pe teren la startul reprizei secunde, a pasat decisiv pentru golul victoriei reuşit de Işfan; Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova / 34 de ani); David Kiki (Farul / 28 de ani) – A câştigat 13 dintre cele 17 dueluri în care a fost implicat. De asemenea, a avut 11 recuperări, dintre care cinci în jumătatea adversă.
Mijlocași – Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) – A înscris pentru a treia oară în acest sezon. Este un jucător cu un mare potenţial de creştere valorică. Alexandru Creţu (Universitatea Craiova / 30 de ani); Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani).
Atacanți: Louis Munteanu (Farul / 20 de ani); Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt / 23 de ani); Alexi Pitu (Farul / 20 de ani).
Antrenorul etapei: Gheorghe Hagi (Farul / 57 ani).
Foto: Facebook FC Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *