Web Analytics
scris miercuri, 15.05.2024

Doctorul Marian Drăguşin, recunoscător la ceas aniversar: „Provocările au fost multe, dar ce nu ne doboară ne întăreşte”

Administratorul Vinalcool Argeș își adună bucuriile în preajma zilei sale de naștere. În familia dr. Marian Drăgușin vor avea loc mai multe evenimente frumoase și emoționante în această perioadă. Dar și pe plan profesional agenda e încărcată. Unde mai punem că firma Vinalcool, un nume de referință în mediul economic argeșean și nu numai, împlinește 33 de ani de când Marian Drăgușin a preluat frâiele conducerii și a salvat-o de la faliment. Despre toate acestea ne-a povestit omul de afaceri.

Doctorul Marian Drăguşin, recunoscător la ceas aniversar: „Provocările au fost multe, dar ce nu ne doboară ne întăreşte”

Cunoscutul om de afaceri Marian Drăgușin, căruia i se spune și „Doctorul” (la bază fiind medic veterinar), a petrecut Sărbătorile Pascale în preajma frumoasei sale familii. Așa cum va petrece și duminică, 19 mai, ziua când împlinește frumoasa vârstă de 57 de ani! O viață trăită în spiritul familiei și al muncii făcute în credință. Are cu ce să se mândrească! E capul unei familii numeroase, pe care o ține unită și în armonie. E tată a opt copii care îl fac mândru, trei fete (Claudia, Ramona și Maria) și cinci băieți (Marian, David, Emanuel, Mario și cel mai mic dintre ei, Ianis, în vârstă de 7 ani). E și tânăr bunic. În 2022, Ramona, fiica cea mare, l-a adus pe lume pe Horia Marian, care e deja un voinic de doi anișori. Bunicul e prezent constant în viața micuțului, insuflându-i valori de bine și creând o legătură sacră, așa cum doar bunicii și nepoții știu.

Dar în viața lui Marian Drăgușin e loc tot timpul și pentru alte bucurii, iar una dintre ele e deja pe drum! Emoționat, Marian Drăgușin ne-a mărturisit vestea cea mare: „Aștept al doilea nepot cu nerăbdare, emoție și nespusă bucurie! Sper ca în curând să vină. Le urez tuturor celor care au copii și nepoți multă sănătate și să se bucure de ei! De la viață nu-mi doresc decât sănătate mie, familiei, prietenilor, colaboratorilor și tuturor consumatorilor de oțet de Topoloveni”, vorbind cu mulțumire și smerenie despre ce i-a dat viața.

Se însoară Marian Mircea Drăgușin, băiatul cel mare

Un alt eveniment special va avea loc în familia lui Marian Drăgușin în această vară. Se însoară băiatul cel mare al doctorului, Marian Mircea Drăgușin, pe 6 iulie 2024! Marian Drăgușin va fi socru mare și e tare fericit! Băiatul cel mai mare, Marian, care poartă cu cinste numele tatălui, se însoară cu aleasa inimii sale, frumoasa Andra Maria. Petrecerea în cinstea mirilor va avea loc la un restaurant din Pitești, iar la mese vor fi toți apropiații familiei, rude și prieteni de suflet. Mirii pășesc în noua etapă a vieții alături de nașii de botez și cununie Claudia și Adrian Mureșan, care au mai purtat acest rol sacru în familia Drăgușin și o fac în continuare cu aceeași dragoste. „I-am pus la treabă de multe ori, sunt niște nași «munciți» de mine, pentru că i-am solicitat de mai multe ori la nunți și la botezuri și o fac cu o mare plăcere și o dragoste divină”, ne-a povestit cu zâmbetul pe buze Marian Drăgușin.

Citește și Despre comorile omului de afaceri Marian Drăguşin, care fac magia să se întâmple

Oțet de mere Topoloveni, apa plată și minerală, noi obiective pentru Vinalcool

Bucuriile nu contenesc nici pe plan profesional. Portofoliul lui Marian Drăgușin îl recomandă drept unul dintre cei mai puternici și apreciați întreprinzători din Pitești și din Argeș, contribuind la dezvoltarea comunității prin crearea de locuri de muncă. Este cunoscut în țară mai ales pentru deținerea firmei Vinalcool Argeș SA, care produce, printre altele, faimosul „oțet de Topoloveni”. Fabrica avea tradiție de 70 de ani în fabricarea oțetului, iar Marian Drăgușin a salvat-o de la faliment în 1991, când a preluat-o. Anul acesta, deci, se împlinesc 33 de ani de activitate în acest domeniu. „Provocările au fost multe, dar, vorba ceea, ce nu ne doboară ne întărește. Au fost provocări atât neplăcute, cât și constructive, dar slavă Domnului că am trecut peste ele cu bine”, ne-a mai spus omul de afaceri.

Marian Drăgușin urmărește cu atenție cerințele pieței, la care se adaptează constant. „Dezvoltăm produse noi. O să dăm drumul și la oțetul de mere de Topoloveni. O să încercăm să facem și apă, plată și minerală. A fost o perioadă cam dificilă, dar suntem optimiști”. Pe lângă Vinalcool, Marian Drăgușin mai deține și alte firme, plus investiții importante în imobiliare din toată țara.
Însă afacerile au nevoie de grija și implicarea managerului, loialitatea angajaților, care „pot fi cei mai importanți ambasadori ai business-ului pentru care lucrează”, seriozitatea și parteneriatul solid al colaboratorilor. „Doctorul” i-a pomenit pe toți în mulțumirile sale, pe cei care folosesc cu încredere produsele Vinalcool.
La ceas aniversar, Jurnalul de Argeș îi urează „La Mulți Ani”, cu toate cele bune, alături de întreaga familie, la fel ca până acum!
Marian Staicu

Citește și Doctorul Marian Drăguşin, proaspăt bunic la 55 de ani

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...