Web Analytics

Doctorul Marian Drăguşin, proaspăt bunic la 55 de ani

de | 22.04.2022 10:33 | Actualitate

Omul de afaceri Marian Drăgușin, cunoscut și sub numele de ”Doctorul”, a devenit bunic la vârsta de 55 de ani. Marian Drăgușin are opt copii: trei fete (Ramona, Claudia și Maria) și cinci băieți (Marian, David, Emanuel, Mario și cel mai mic dintre ei, Ianis, în vârstă de 5 ani). Fiica cea mare, Ramona, de 27 de ani, a născut pe 12 aprilie un băiat perfect sănătos, primul nepot al „doctorului” Marian Drăgușin.

„Dragostea pentru copii este minunată, dar cea pentru nepoți este perfectă. Fiecare familie este o lume diferită, fiecare cu personalitatea lui, dar cei mai frumoși sunt acei bunici cărora le pasă de viața nepoților lor, astfel încât aceste mici comori să poată crește cu toate valorile pe care le primesc și le influențează personalitatea pentru toată viața”, spune proaspătul bunic.

„Nu există copil care să nu-i pomenească pe bunica și pe bunicul”

”Doctorul” rememorează cu plăcere amintirile din familie și le descrie drept ”momente unice”, acele întâlniri cu întreaga familie, uneori fiind prezente trei sau chiar patru generații. De altfel, acum trăiește cu adevărat viața de bunic: ”Bunici, părinți, nepoți, chiar străbunici, în casa părintească, în jurul bradului sau al mesei pascale, iată momente care rămân de neșters din amintirile noastre. Ne aducem aminte de ele, pe unele le păstrăm cu sfințenie pentru tot restul vieții noastre. Sunt rădăcinile care ne leagă de acele momente fericite ale copilăriei, sunt reperele de care ne agățăm atunci când suntem mai triști, când avem nevoie de sprijin.

Citește și Marian Drăguşin îl botează sâmbătă pe cel mai nou membru al familiei sale

Cărțile primite cadou, pe care am desenat, cărțile cu povești care ne erau citite și pe care mai apoi am învățat și noi să le citim, acestea vor face mereu parte din biblioteca noastră, până când le vom dărui copiilor noștri. Ce poate fi mai frumos decât să avem o carte pe care trei generații a citit-o? Această legătură există și este puternică, este frumoasă. Nu există copil care să nu-i pomenească pe bunica și pe bunicul. Nu există bunic sau bunică să nu stea cu gândul numai la nepoții lor. Nimeni n-ar putea vreodată explica ce alchimie secretă îi leagă pe bunici de nepoții lor.”

„Sunt optimist în evoluția grupului de firme”

Marian Drăgușin este cunoscut în județul Argeș mai ales pentru deținerea conducerii firmei Vinalcool – fabrica de oțet din Topoloveni, cel mai cunoscut brand din România. Pe lângă VINALCOOL, Marian Drăgușin mai deține: DGM NEW PLANET RO, PITSER, EURO ARIA DGM, DGM SPICUL 98, DACIA ARIA DGM, AVA MARIA INVESTMENTS, DR DRAGUSIN DAVIS, RED PROJECT CONCEPT.
Despre afaceri, doctorul Drăgușin spune: „Cei mai importanți într-o companie sunt angajații. Ei reprezintă avantajul competitiv real al companiei. Sunt cei care fac magia să se întâmple, atâta timp cât nevoile lor sunt îndeplinite. Angajații pot fi cei mai importanți ambasadori ai business-ului pentru care lucrează. Cei mai mulți angajați, la firmele mele, au fost 200”.

În plus, omul de afaceri vrea ca în viitor să înființeze o fundație care ajută orfanii, bătrânii sau alte segmente vulnerabile ale populației.
„Sau poate voi reuși să inventez o unitate de măsură care să facă viața și munca mai ușoare pentru mulți oameni”, încheie doctorul Marian Drăgușin mărturisirea de credință.

Citește și Marian Drăguşin a dat un milion de euro pe o clădire din centrul Piteştiului

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *