Web Analytics
scris miercuri, 21.12.2022

Despre comorile omului de afaceri Marian Drăguşin, care fac magia să se întâmple

E bucurie în familia omului de afaceri Marian Drăgușin! Nici n-are cum să fie altfel, acum, când bunicul își vede „mica lui comoară”, primul său nepot, cum începe să meargă în picioare.
A împlinit opt luni, e sănătos, e frumos, iar bunicul, când îl zărește cum se joacă pe lângă bradul de Crăciun, se topește de fericire. Ce cadou special o să-i facă de sărbători? Nu s-a hotărât, nici nu prea s-a gândit zilele astea, că e agitație mare, e treabă multă de făcut cu afacerile, cu încheierea de an, dar el, bunicul, își aduce aminte cum se bucura iarna, în decembrie, când, copil fiind, primea jucării și mai ales când bunicii îi citeau povești dintr-o carte. Sunt momente pe care Marian Drăgușin le păstrează cu sfințenie în inima sa și pe care și el, la rându-i, le va transmite mai departe copiilor și nepoților săi.

Despre comorile omului de afaceri Marian Drăguşin, care fac magia să se întâmple

Da, dl Marian Drăgușin trăiește intens viața de bunic, e fericit în aceste zile care îi dau prilejul întâlnirilor cu întreaga familie – cu toți cei opt copii ai săi! – uneori în jurul bradului fiind prezente, cum ne spunea și altă dată, chiar trei sau patru generații. Și cum să nu se bucure tatăl, care, mereu alături de doamna sa, vede cum cresc și se realizează copiii: Claudia, notar la Pitești, Marian, inginer constructor, David, Emanuel, Maria și Mario, care își construiesc viitorul studiind la liceu. Cu toții, împreună cu prâslea, cu Ianis, care are 5 ani și jumătate, se pregătesc de sărbătorile tradiționale în sânul familiei.

Altminteri, dr. Marian Drăgușin, patronul Vinalcool Argeș – care produce, printre altele, celebrul oțet de Topoloveni, cu un cocoș pe etichetă, apreciat de gospodine la murături – rămâne același cunoscut întreprinzător: știe să investească, să facă bani, creează locuri de muncă, dar, în același timp, are grijă de angajații lui, celelalte comori ale sale, care fac magia să se întâmple, care „pot fi cei mai importanți ambasadori ai business-ului pentru care lucrează”. Tuturor acestora, dar și prietenilor, colaboratorilor și, mai ales, consumatorilor, dl Marian Drăgușin le urează sănătate, prosperitate și Sărbători Fericite!
L-am întrebat, într-o clipă a lui de răgaz din aceste zile de sfârșit de an, ce și-a propus să mai realizeze în viitorul apropiat. Nu s-a gândit prea mult. Dincolo de afaceri, e convins că va pune bazele unei construcții de suflet: o fundație pentru persoane vulnerabile, orfani, bătrâni, oameni fără adăpost.
Fie ca magia să se întâmple, domnule dr. Marian Drăgușin!

Citește și Doctorul Marian Drăguşin, proaspăt bunic la 55 de ani

Citește și Marian Drăguşin îl botează sâmbătă pe cel mai nou membru al familiei sale

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...