Web Analytics

Marian Drăguşin îl botează sâmbătă pe cel mai nou membru al familiei sale

de | 20.04.2017 11:16 | Actualitate

19 01# Eveniment special în familia managerului Vinalcool
Pe 3 februarie 2017,  managerul Vinalcool, Marian Drăgușin, a trăit din nou bucuria de a deveni tată. Micuțul Ioan Ianis, care pe 22 aprilie va primi Taina Botezului, este cel de-al cincilea băiat al omului de afaceri argeșean și al optulea său copil.

„Sunt fericit să am copii. Să fii tată e cea mai mare bucurie a unui bărbat. Îmi doresc ca micul Ioan Ianis să fie în primul rând sănătos, la fel cum îmi doresc și pentru ceilalți feciori ai mei și pentru cele trei fete, pentru că sănătatea e mai bună decât toate. Îi doresc să aibă parte de noroc în viață, deși «noroc» nu e un cuvânt prea bine acceptat, și aș mai vrea pentru el să învețe carte! E ceea ce mi-am dorit pentru toți copiii mei”, mărturisește Marian Drăgușin.
Nașa băiețelului este cunoscutul medic bucureștean Claudia Ilie. Creștinarea micuțului Ioan Ianis va avea loc la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul, unde au primit botezul și ceilalți băieți ai omului de afaceri, iar petrecerea în cinstea micuțului va avea loc în aceeași zi, la restaurantul Magic, cu prietenii de suflet ai familiei.
„Aștept cu emoție și bucurie în suflet evenimentul și le urez tuturor celor care au copii multă sănătate și să se bucure de ei”, spune Marian Drăgușin.  

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii