Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

Doar doi „supravieţuitori” la Câmpulung, pe listele PSD şi PNL

Intervenția liderilor de la județ pentru reformarea organizațiilor de partid ale PSD și PNL în Câmpulung, după eșecul în alegerile din 2020, a dus nu doar la apariția unor noi președinți ai organizațiilor locale, aceștia fiind chiar noi membri, ci și la modificarea drastică a listelor de candidaturi pentru Consiliul local. Astfel, doar doi dintre cei care au obținut mandate acum patru ani se mai regăsesc pe primele locuri în listele din 2024.
La PSD, pe poziția a cincea se află Ciprian Neculăescu (foto stânga), fostul subprefect care fusese ales consilier local în 2020. Deasupra lui se află doi noi membri de partid, inclusiv actualul președinte Georgel Mădulărea, Marinică Fologea, care are un trecut în administrația locală, dar nu este consilier local în acest mandat, și Bogdan David, consilier județean preluat recent de la PNL.

Doar doi „supravieţuitori” la Câmpulung, pe listele PSD şi PNL

Și la liberali există un singur supraviețuitor în primele cinci locuri, acesta fiind Cristi Crețu (foto dreapta), deținător actual de calitate de consilier local. El se află pe a treia poziție, deasupra avându-i pe președintele Norris Măgeanu și nou-venita Loredana Năstase. Iar pe locurile 4 și 5 se regăsesc medicul Silviu Mănescu, și el cu pauză în administrație, și un alt nou-venit, omul de afaceri Florin Pelmuș.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Alina Gorghiu: „Cu Norris Marcu Măgeanu preşedinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câştigat!”

Citește și Dan Stroe, candidatul PSD la Primăria Bradu. „Împreună vom continua toate proiectele aflate în desfăşurare”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Penajul de Crețu care vinde posturile pe bani cu dosar la dna București hop la pârnaie cu voi jeguri mizerabile ticăloase.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *