Web Analytics

Dan Stroe, candidatul PSD la Primăria Bradu. „Împreună vom continua toate proiectele aflate în desfăşurare”

de | 24.04.2024 16:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Pe 18 aprilie a avut loc Adunarea Generală a PSD Bradu, iar primarul Dan Stroe a fost desemnat cu unanimitate de voturi să candideze pentru un nou mandat. I-au fost alături Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, dar și parlamentari, consilieri județeni, primari și consilieri locali.

Ion Mînzînă: „Dan Stroe va câștiga din nou Primăria Bradu!”

„Comuna Bradu este una dintre puținele din România în care s-a înregistrat o creștere a populației. Acest lucru nu este întâmplător, deoarece primarul Dan Stroe a avut priceperea necesară să transforme radical localitatea, făcând Bradu un loc în care merită să trăiești și să îți crești copiii. Lista de investiții realizate sau în derulare este de-a dreptul impresionantă, fie că vorbim despre proiecte cu bani de la bugetul local, de la bugetul național sau de fonduri europene. La rândul nostru, prin cofinanțările sau finanțările de proiecte cu bani de la Consiliul Județean am fost alături de administrația condusă de Dan Stroe. Împreună cu parlamentarii noștri vom continua să îi sprijnim pe primarul Dan Stroe și pe locuitorii din Bradu, o comună despre care în acest moment nu se poate vorbi decât la superlativ! Sunt convins că Dan Stroe va câștiga din nou Primăria Bradu de-o manieră impresionantă!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Fiecare mandat pe care cetățenii mi l-au încredințat a reprezentat pentru mine o mare onoare și îndeplinirea promisiunii de a dezvolta în mod continuu comuna noastră. Astăzi, tragem linie și analizăm bilanțul acestei administrații: introducerea transportului public comun cu autobuze moderne, peste 10 km de asfalt, 20 km de drumuri pietruite, aproximativ 9 km de trotuar, 5 km de străzi cu iluminat public, peste 15 km de canalizare, forări pentru puțuri de mare adâncime, aparatură nouă pentru școlile din Bradu, achiziția unui microbuz nepoluant destinat transportului în localitate, înființarea și dotarea Grădinței cu program prelungit Scufița Roșie Geamăna, construcția unei creșe, dotată la standarde europene, amenajarea locurilor de joacă și lista poate continua. Am convingerea că împreună vom continua toate proiectele aflate în desfășurare, precum și inițierea altora noi, menite să dezvolte şi mai mult comuna noastră.”, a declarat Dan Stroe.
M.S.

Citește și Primarul Dănuţ Stroe: „Vom construi o localitate cu adevărat europeană!”

Citește și Comuna Bradu, la bilanţ. Primarul Dănuţ Stroe: „A fost un an bun”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *