Web Analytics

Atacantul Bogdan Rusu, dorit de FCSB. Cât va primi CS Mioveni pentru acest transfer

de | 1.08.2022 15:35 | Actualitate, Home, Sport

Atacantul Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, va ajunge azi la București și va semna contractul cu FCSB, ceea ce înseamnă că va putea fi folosit miercuri cu Dunajska Streda în Conference League.
Gigi Becali le va plăti celor de la CS Mioveni 300.000 de euro în schimbul lui Bogdan Rusu, sumă care va crește dacă FCSB se califică în grupele Conference League, conform digisport.ro. Bogdan Rusu a mai fost dorit în această vară și de Universitatea Craiova, dar se pare că nu s-a ajuns la un acord între cele două părți.
Bogdan Rusu este al doilea fotbalist cu profil ofensiv care este așteptat să semneze luni cu FCSB, după David Miculescu (21 de ani). Deja fostul fotbalist al UTA a venit la București și va semna un contract valabil cinci ani. În schimbul lui David Miculescu, Gigi Becali va achita 1.7 milioane de euro, în timp ce salariul jucătorului va fi de 10.000 de euro lunar în primele trei sezoane, iar ulterior va crește la 15.000 de euro.

Citește și: CS Mioveni, meci dificil în deplasare cu campioana României


„Astăzi, David Miculescu şi Bogdan Rusu se vor prezenta la antrenamentele echipei. Mâine se vor urca în avion alături de restul jucătorilor şi vor fi fotbalişti de Europa”, a spus Becali pentru digisport.ro.
Bogdan Rusu a jucat doar 78 de meciuri la nivelul primei divizii, unde a marcat de 12 ori. În primul eșalon a jucat la Astra Giurgiu, 2010 – 2011 și 2011 – 2012, Hermannstadt, 2018 – 2019, și CS Mioveni, stagiunea trecută și în startul actualei campanii. Atacantul are o experiență mai bogată la nivelul ligii secunde, unde a disputat 241 meciuri, a marcat 87 de goluri și a oferit 20 assist-uri.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *