Web Analytics

Directorul general al Agenției Nucleare Europene, E.S William Magwood și secretarul adjunct pe energie nucleară al SUA, Aleshia Duncan, la UPIT

de | 20.07.2022 13:57 | Actualitate, Home

Ceremonie organizată în memoria profesorului universitar Șerban Constantin Valeca, fost guvernator al României la Agenția pentru Energie Atomică la Universitatea din Pitești.

Directorul general al Agenției Nucleare Europene, E.S William Magwood și secretarul adjunct pentru Politică și Cooperare în domeniul Energiei Nucleare din cadrul Departamentului de Energie al SUA, Aleshia Duncan sunt așteptați luni, 25 iulie, la ora 12,15 în amfiteatrul 3.40 al UPIT din Târgul din Vale. Cei doi înalți oficiali vor participa la ceremonia de oficializare a numirii sălii 3.40 “ Amfiteatrul Șerban Constantin Valeca”.

Citește și Directorul Nuclear Energy Agency, dl William Magwood IV, a vizitat ICN Mioveni

De asemenea, va avea loc dezvelirea plăcii comemorative, de către E.S William Magwood, in Memoriam Șerban Constantin Valeca. În cadrul festivităților, directorul Agenției Nucleare Europene  va primi titlul de membru de onoare al Senatului Universității din Pitești.

Fotografie de arhivă

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole