Directorul de la Dacia, Cetăţean de Onoare ai Mioveniului

de | 11.12.2014 20:24 | Actualitate

Directorul general al Automobile Dacia, Nicolas Maure, a fost desemnat joi, 11 decembrie, “Cetăţean de onoare al oraşului Mioveni”. Distinctia a fost acordată de Consiliul Local Mioveni în cadrul unei ceremonii în care au mai fost recunoscute şi meritele secretarului oraşului Mioveni, Maria Ştefănescu. Gazdele evenimentului au fost primarul Ion Georgescu şi viceprimarul Aurel Costache.
Nicolas Maure a declarat: ”Vă mulţumesc pentru invitaţia de a participa la acestă şedinţă oficială şi sunt deosebit de onorat de titlul acordat. “Cetăţean de onoare al oraşului Mioveni” însemnă pentru mine o recunoştere a integrării complete a companiei pe care o conduc în viaţa comunităţii. Avem în comun proiecte frumoase, în diverse domenii (cultură,educaţie ,mediu),pe care sper să le continuăm cu succes,în aceiaşi atmosferă de bună colaborare ca până acum. Vă mulţumesc încă o dată şi pentru că sfârşitul de an se apropie, profit de această ocazie festivă pentru a vă dori sărbători fericite şi un An Nou cât mai bun,dumneavoastră şi tuturor locuitorilor oraşului Mioveni! La mulţi ani!”.
La rândul său, Maria Ştefănescu a ţinut să precizeze:” Oferirea acestui titlu este o recunoaştere a efortului meu intelectual, fizic şi psihic. Mulţumesc consilierilor indiferent de formaţiunile politice din care fac parte,şi primarului pentru că a iniţiat hotărârea prin care imi este acordată distincţia.”
În sala de consiliu a Primăriei Mioveni au fost prezenţi preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, vicepreşedintele CJ Argeş, Constantin Polexe, parlamentari de Argeş (Simona Bucura Oprescu, şi Şerban Valeca), reprezentaţi Dacia, consilieri locali şi judeţeni, directori de instituţii, personalităţi ale oraşului.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii