Web Analytics

Director nou la Spitalul Judeţean

de | 15.09.2017 09:52 | Actualitate

Director nou la Spitalul Judeţean

molfea

Adriana Molfea, până acum şef serviciu în cadrul Consiliului Judeţean Argeş, a fost numită, vineri, la conducerea Spitalului județean de Urgență din Pitești, ca director interimar.

 

„Vineri, 15 septembrie a.c., a avut loc numirea în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Pitești a doamnei Adriana Molfea, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Argeș, odată cu pensionarea domnului ing. Aurelian Gheorghe. Numirea doamnei Molfea ca manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Pitești este pe o perioadă de până la 6 luni, până la stabilirea, în urma concursului, a noului manager.

Angajată a Consiliului Județean Argeș din anul 2000, doamna Adriana Molfea deține o bogată experiență în administrația publică, respectiv:

·       2004 – consilier juridic în cadrul implementarea PPP Sistem informatic integrat la nivelul Judetului Arges.

·       2005-2008 – coordonator Compartimentului Juridic Contencios din Cadrul Consiliului Județean Argeș

·       2005 – Arbitru Comercial al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Argeș.

·       2009 – Prodecan al  Colegiului Consilierilor Juridici Dâmbovița.

·       2008 – 2016 – Ofițer Iregularități în cadrul Unitatii de Implementare a Proiectului Managementul Integrat al Deșeurilor Solide în Județul Arges”-  Consiliul Judetean Argeș

·       2016 – coordonator Serviciul de Monitorizare Lucrări Publice și Guvernanță Corporativă”, se arată într-un comunicat transmis de CJ Argeș.

Adriana Molfea și-a luat deja atribuțiile în serios. Chiar astăzi a ținut o şedinţă cu şefii de secţii și nu numai pentru clarificarea unor probleme curente. Adriana Molfea va ține șefia spitalului până la organizarea concursului.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii