Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

Din patru a rămas unul! Unic candidat la concursul pentru şefia Spitalului Câmpulung

La începutul săptămânii viitoare va avea loc susținerea publică a proiectului de management întocmit de singurul candidat care aspiră la funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpulung. Și este vorba despre actualul manager interimar, juristul Petrina Florea (foto).
Data limită a înscrierii la concurs a fost 8 ianuarie, atunci când s-au prezentat la comisie patru pretendenți. Doar că unul a sosit după ora indicată ca termen de depunere a dosarelor, așa că din start i-a fost refuzată înscrierea. Iar în cazurile altor doi candidați, comisia de concurs a decis tot respingerea dosarelor, situația rămânând neschimbată și după depunerea și soluționarea contestațiilor.

Din patru a rămas unul! Unic candidat la concursul pentru şefia Spitalului Câmpulung

Interesante au fost cauzele care au dus la invalidarea înscrierilor celor doi respinși! Într-unul dintre cazuri nu a existat conformitate cu articolul 12 din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului, cel care face referire la conținutul dosarului de înscriere. Și a fost vorba de litera h): „Adeverință din care rezultă că este apt medical, fizic și neuropsihic”. Apoi, pentru al doilea candidat rămas pe dinafară, proiectul de management nu respecta articolul 15, litera 2, cel care prevede că materialul trebuie să fie ”dezvoltat într-un volum de maximum 15-20 de pagini, tehnoredactate pe calculator, cu caractere Times New Roman, mărimea 12, spațiere la un rând”. Așadar aspecte clar prezentate, dar care au fost nerespectate!

A doua încercare pentru Florea

Managerul interimar care va susține proba proiectului de management pe 22 ianuarie nu se află la prima încercare de a obține funcția de conducere pe bază de concurs. Anul trecut a participat și a avut câștig de cauză, însă discuțiile apărute pe margine și cererile celor de la PSD de anulare a concursului au determinat-o pe Petrina Florea să nu preia funcția. Motivația a vizat atunci ideea că posibila existență a unei cauze de nulitate a concursului ar fi afectat atât activitatea de manager, cât și buna funcționare a unității medicale.
Cătălin I. Butoiu

Citește și Liderul de sindicat din Primăria Câmpulung a scăpat de sancţiune

Citește și Ţâroiu, Patapievici, Măgeanu şi turcii de la Grulen, pe lista datornicilor la Primăria Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *