Web Analytics

Liderul de sindicat din Primăria Câmpulung a scăpat de sancţiune

de | 27.05.2022 10:30 | Actualitate, Politica si Administratie

Băgat în Comisia de disciplină de Elena Lasconi, cea care a efectuat o vizită de lucru chiar în timpul audierilor, liderul de sindicat din administrația câmpulungeană a câștigat, în primă instanță, procesul declanșat împotriva autorităților.

Stelian Ungureanu, lider al Sindicatului ”Primus”, le-a cerut judecătorilor anularea dispoziției prin care i-a fost diminuat salariul pe trei luni cu zece la sută, dar și a raportului Comisiei de disciplină. Și a avut parte de succes! Plus că instanța a dispus și restituirea sumelor care i-au fost reținute din salariu, cu aplicarea indicelui de inflație.

Ungureanu a ajuns anul trecut în fața comisiei de disciplină după ce a intrat în direct la o emisiune televizată și a făcut câteva aprecieri legate de un control al Curții de Conturi la Primăria Câmpulung. Elenei Lasconi nu i-a plăcut acest lucru, așa că l-a trimis pe lider la judecata colegilor, pe motiv că ar fi adus prejudicii imaginii autorității locale.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Liderul de sindicat a fost sancţionat după ce a intervenit telefonic la o emisiune TV împotriva primăriţei Lasconi

Citește și Legalitatea noii organigrame a Primăriei Câmpulung, pusă la îndoială de instanţele de judecată

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *