Din nou licitaţie pentru restaurarea Galeriei de Artă din Piteşti

de | 2.09.2021 13:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Consiliul Județean Argeș a reziliat, în aprilie a.c., contractul cu sicilienii care câștigaseră licitația pentru restaurarea Galeriei de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna”. Acum se fac din nou licitațiile. „Ieri (30 august) au fost ridicate pe platforma SICAP execuția și asistența tehnică la execuție. Sunt două achiziții separate”, ne-a declarat vicepreședintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu (foto), care a mai spus că marți, 31 august, s-au ridicat pe SICAP și execuția și asistența la execuție pentru proiectul de extindere a Urgenței de la Spitalul de copii.

Citește și Galeria de Artă ”Rudolf Schweitzer – Cumpăna” intră în reabilitare

Contractul cu sicilienii care câștigaseră licitația pentru restaurarea Galeriei de Artă a fost reziliat pentru întârziere și nerespectarea termenelor, iar Consiliul Județean a făcut și plângere penală. „Există o plângere penală pe rol, mai multe date nu știm”, ne-a mai spus vicepreședintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu. Sunt termene prevăzute în legislația pentru achizițiile publice. Sunt 20 de zile pentru depunerea ofertelor, apoi 15 zile de analiză, 10 zile pentru contestații. „Undeva pe la sfarșitul lunii octombrie, dacă toate lucrurile merg bine, am putea semna contractul de execuție și începe execuția”, a mai spus vicepreședintele CJ Argeș.

Citește și Revenim la cazul WC-ului smart amplasat lângă Galeria de Artă

 

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...