Web Analytics

Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din funcția de prim-vicepreședinte al Partidului SOS

de | 18.02.2024 11:28 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Liderul partidului extremist SOS România, Diana Șoșoacă, a anunțat că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul ei. Ea spune că deși el e supărat de decizie, rămân o familie și a făcut asta pentru a-l salva de serviciile secrete.

Citește și: Patronul de la Ferma Dacilor, o nouă solicitare în instanță. Vrea să meargă să își schimbe permisul de conducere


”Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat. Mi s-a propus, de fapt am fost amenințată, șantajată, că va trebui să ascult de niște reguli și am întrebat și eu de ce sunt interesantă. Mi s-a spus că ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României. Zice dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot dar va trebui să asculți de tot ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie”, a spus Șoșoacă în cadrul unei întâlniri organizate vineri la Iași, conform unei postări pe Facebook.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *