Web Analytics
scris duminică, 18.02.2024

Patronul de la Ferma Dacilor, o nouă solicitare în instanță. Vrea să meargă să își schimbe permisul de conducere

După ce i s-a permis să vorbească cu concubina și fiul, ambii martori în dosar, acum, Cornel Dinicu a înaintat o nouă solicitare în instanță. Afaceristul vrea să meargă să își schimbe permisul de conducere, deși el este arestat la domiciliu și nu are nevoie de mașină.

Patronul de la Ferma Dacilor, o nouă solicitare în instanță. Vrea să meargă să își schimbe permisul de conducere

Citește și: Violonistul Gabriel Stângău a murit într-un accident, la numai 32 de ani


Solicitarea a fost deja depusă și a primit termen pentru 20 februarie. Cererea a fost repartizată judecătoarei care i-a refuzat în primă instanță modificarea arestului la domiciliu, în care cerea să vorbească cu iubita și fiul sau, dar și să meargă la stomatolog. Aceste ultime două solicitări au fost admise într-un final de judecătorii Tribunalului Prahova.

Citește și: Pfizer plătește 93 de milioane de dolari ca să scape de un proces în care a fost acuzat de conspirație


Fiul şi concubina lui Cornel Dinicu sunt martori în dosarul Ferma Dacilor, iar toţi cei trei au domiciliul la aceeaşi adresă. Printre condiţiile impuse de instanţă lui Dinicu prin măsura arestului la domiciliu se numără şi aceea de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu inculpaţii, cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora şi ai victimelor decedate, cu martorii şi experţii desemnaţi în cauză.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *