Web Analytics

Deşi părinţii neagă prietenia dintre familii, ca să scape din dosar, fiul Olgăi Panaete – de gât la petrecere cu băiatul lui Tecău

de | 28.02.2019 14:01 | Dezvăluiri

În urma trimiterii în judecată a dosarului în care Olga Florăreasa este acuzată de trafic de influență s-a dispus disjungerea cauzei pentru mai multe infracțiuni, fiind vizate mai multe persoane. Într-una din disjungeri este vizat și consilierul județean Florin Tecău, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă. Asta pentru că, în urma declarațiilor date în calitate de martor în dosarul Olgăi Panaete, Tecău ar fi făcut afirmații pe care procurorii le consideră necorespunzătoare adevărului. Întrebat de relația lui de prietenie cu florăreasa, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș a negat că ar fi avut o relație apropiată cu Olga Panaete. Asta în ciuda faptului că presa, inclusiv Jurnalul de Argeș, a publicat o fotografie în care Olga și băiatul ei apar alături de soții Tecău, la Biserica Mavrodolu, la nunta de argint a acestora.
De curând, și copiii au dat de gol prietenia dintre cele două familii, în sensul că Andrei Tecău a apărut împreună cu Alexandru Panaete la un chef, ținându-se de gât. Fotografia a fost distribuită pe data de 9 februarie chiar pe pagina lui Alexandru Panaete, atât el, cât și Andrei Tecău fiind etichetați.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Niște agramați betivi

  2. Lepre fără creier. Bădulescu bulangiu

  3. Robert ivana, sugaci pitic