Web Analytics

Derby pentru play-off! UTA – FC Argeș, sâmbătă, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

de | 25.11.2021 18:05 | Actualitate, Sport

Runda cu numărul 17 din Liga I programează unul dintre derby-urile de tradiție ale fotbalului românesc. UTA și FC Argeș se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17.30, la Arad, într-un derby de tradiție al fotbalului românesc.

Partida de pe Arena Francisc Neuman este așteptată cu mare interes de fanii celor două grupări. Cele trei puncte puse în joc sunt extrem de importante atât pentru arădeni, cât și pentru piteșteni, în încercarea lor de a-și atinge obiectivele.

După victoria cu Universitatea Craiova, din prima etapă a returului Ligii I, FC Argeș va încerca să obțină al doilea succes din partea secundă a sezonului. Misiunea piteștenilor nu se anunță una ușoară având în vedere adversarul pe care îl vor avea în față. Arădenii sunt o nucă extrem de tare a campionatului, mai ales pe propriul teren, trupa lui Laszlo Balint având evoluții consistente împotriva echipelor cu pretenții la titlu.

 

Citește și Jucătorii de la Energia Stolnici care au bătut arbitrii au fost daţi afară

 

Argeșenii au moralul foarte bun după victoria de răsunet cu Universitatea Craiova și nu concep decât victoria în această deplasare. Piteștenii sunt dornici de revanșă după eșecul din tur și vor face tot posibilul pentru a pleca învingători de la Arad.

Arădenii vor aborda această partidă după două remize obținute în deplasările de la Mioveni și Constanța. Înaintea acestui duel, UTA ocupă locul 8, cu 25 de puncte, adunate în 16 etape, iar FC Argeș se situează pe locul 9, cu 24 de puncte. Cu un eventual succes, piteștenii pot egala la puncte pe Rapid și FC Botoșani, formațiile clasate pe pozițiile 5 și 6 ale ierarhiei.

Partida de la Arad este un duel între două foste campioane ale României, UTA având în palmares șase trofee de campioană, iar FC Argeș două titluri. Antrenorul Andrei Prepeliță și mijlocașul Alexandru Ișfan sunt convinși că FC Argeș poate da lovitura în această deplasare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii