Web Analytics

PSD Câmpulung i-a sărbătorit pe cei mici cu baloane, cărți și bomboane 

de | 1.06.2022 17:04 | Actualitate, Politica si Administratie

Organizația PSD Câmpulung a oferit, de 1 Iunie, baloane, cărți și bomboane copiilor din municipiu. 

A fost prezent deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, alături Nicolae Pavelescu, subprefectul Ciprian Neculăescu și alți reprezentați ai organizației. Împreună au luat la pas centrul Câmpulungului și i-au bucurat, de ziua lor, pe cei mici. 

“PSD Câmpulung a oferit azi, cărți, baloane și bomboane copiilor din capitala Mușcelului!

Bucurie, râsete cristaline, inocență – cu astfel de trăiri a fost primită astăzi, de Ziua Copiilor, echipa PSD la Câmpulung Muscel. 

Copiiilor pe care i-am întâlnit le-am dăruit cărți minunate, cu lumi, personaje și povești minunate, baloane colorate, un simbol al viitorului, și bomboane atât de dragi celor mici (și nu numai!). Ne dorim ca toți copiii să îndrăgească cititul, să se bucure de dulceața vieții și să devină adulți responsabili, dar care să nu uite jocurile și frumusețea copilăriei.

Și cum copilăria nu are vârstă, au fost încântați și câmpulungenii mai mari să primească baloane și dulciuri și să petrecem Ziua Copiilor alături de ei.

La mulți ani, dragi copii! La mulți ani tuturor, indiferent de vârstă, căci, în esență, copilăria este o stare de spirit!”, a transmis PSD Câmpulung. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *