Web Analytics
scris joi, 14.07.2022

Deputatul Simona Bucura Oprescu, mesaj de Ziua națională a Franței: „LA MULȚI ANI, PACE ȘI PROSPERITATE CETĂȚENILOR FRANCEZI!”

Franța, prieten de nădejde al României, este una dintre marile națiuni ale Europei care au pus bazele unei Uniuni Europene.

Deputatul Simona Bucura Oprescu, mesaj de Ziua națională a Franței: „LA MULȚI ANI, PACE ȘI PROSPERITATE CETĂȚENILOR FRANCEZI!”

De-a lungul timpului, Republica Franceză a inspirat democrații din întreaga lume prin valori care s-au transformat într-o deviză cunoscută: Libertate, Egalitate, Fraternitate. Pentru Argeș, Franța reprezintă un partener de nădejde din punct de vedere economic și cultural, prezența Renault la Mioveni fiind motorul de dezvoltare al județului nostru.

Citește și: Meditaţii gratuite pentru BAC la Mioveni

De asemenea, România este stat-far pentru Organizația Internațională a Francofoniei. Argeșul, ca de altfel întreaga Românie, rămâne un prieten solidar al poporului francez. La mulți ani, pace și prosperitate cetățenilor francezi!

Vive la France! 14 juillet 2022 – La Fête nationale de la France, grande amie de la Roumanie, est l’une des grandes nations de l’Europe qui ont fondé l’ Union européenne. Au fil des ans, la République française a inspiré les démocraties du monde entier avec des valeurs qui sont devenues une devise bien connue: Liberté, Egalité, Fraternité.

Citește și: Robert Tudorache: „Sunt absolut de acord să avem o stradă cu numele dumnealui şi un bust”

Pour le département d’Argeș, la France est un fort partenaire du point de vue économique et culturel, la présence de Renault à Mioveni étant le moteur de développement de notre département. La Roumanie est également un Etat-phare pour l’Organisation Internationale de la Francophonie. Le département d’Argeș, tout comme l’ensemble de la Roumanie, reste un ami solidaire du peuple français. Joyeuse fête, paix et prospérité aux citoyens français!

Vive la France!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *